Fr

TRAINING&BOOKS

St-Canneke maakt line-up bekend

Woensdag 18 Mei 2022

Vijf van de zes Belgische CD’s, die geselecteerd werden voor de Cannes Jury en een delegatie van de Young Dogs zullen op 29 juni hun opwachting maken op St-Canneke, het event van de ACC waar je alles te weten komt over de nieuwe trends en beste cases van het Cannes Lions Festival dat de week voordien plaatsvindt.
 
Iwein Vandevyver (Lucy) stelt het beste werk uit de Design-categorie voor; Jeroen Bostoen (TBWA) maakt een selectie van de strafste cases in Outdoor; Geoffrey Hantson (Happiness) maakt opnieuw zijn opwachting, deze keer voor de categorie Direct; Laura Deknock (mortierbrigade) brengt het de sterkste werk op vlak van PR mee en Philippe Fass zet zijn beste beentje voor in de categorie Brand Experience & Activation.
 
Manuel De Vos en Jarne Eetesonne (De Vloer) maken het palmares compleet met wat hen als young Dogs het meest is opgevallen in deze Cannes editie.
 
Inschrijven voor St-Canneke doe je hier. Ter herinnering, de eerste 100 jongeren (<30j) schrijven zich in voor €85 alles inbegrepen.

Archief / TRAINING&BOOKS