Fr

TRAINING&BOOKS

YMCE en UMA lanceren Practice Session

Zondag 24 September 2023

YMCE en UMA lanceren Practice Session

In de aanloop naar de YMCE Data Driven op 24 oktober introduceert de organisatie een ‘Practices Session’. Die moet de jonge deelnemers beter voorbereiden op de YMCE Data Driven-competitie waarbij duo’s van jonge mediaspecialisten op een dag tijd een mediaplan in elkaar boksen als antwoord op een concrete briefing van een adverteerder.

Op een halve dag tijd nemen Xavier Berenger (Mediabrands), Corentin Franzin (Mindshare) en Matthias Langenaeker (Publicis Groupe) de deelnemers mee in een breed theoretisch kader van mogelijke datafunnels, maar leiden ze ook doorheen concrete oefeningen waarbij aan de hand van briefings wordt onderzocht welke databronnen en -tools beschikbaar zijn, ook bij lokale spelers.

De YMCE Data Driven Practices Session vindt plaats op 27 september 2023 in de kantoren van RMB in Brussel. Wie zich inschrijft voor deelname aan de YMCE heeft recht op een zitje in de opleiding. De extra plaatsen (er zijn maximum 20 plaatsen beschikbaar) zullen onder de UMA-leden verdeeld worden. Meer info hier.

Archief / TRAINING&BOOKS