Fr

BRANDS

Waarom Vanden Borre ons aanspoort om te stemmen voor een schroevendraaier in de Beste Product van het Jaar 2023

Maandag 17 April 2023

Waarom Vanden Borre ons aanspoort om te stemmen voor een schroevendraaier in de Beste Product van het Jaar 2023

Waarom een banale schroevendraaier, een uitvinding uit 1932, verkozen moet worden tot Beste Product van het Jaar 2023in de gelijknamige wedstrijd. Dat legt Vanden Borre ons uit op zijn website, maar ook op een full pager in de kranten en via een tv-spot, en dit via een geniale campagne van LDV United.

De advertentie dient om zijn herstellingsdienst te promoten, “want herstellen is vaak veel duurzamer dan vervangen”. De retailer legt ons uit dat zijn herstellers dag na dag het land doorkruisen om de levensduur van onze huishoudtoestellen te verlengen. “Dat is beter voor je portemonnee en voor het milieu”. Daarom is “de schroevendraaier het ultieme symbool van duurzaamheid” en de reden waarom Vanden Borre “dit product dat de levensduur van alle andere producten verlengt” inschrijft in de competitie Beste Product van het Jaar 2023.
Dit is uiteraard een voorwaarde om deel te nemen aan de wedstrijd: De Vanden Borre schroevendraaier is momenteel te koop in alle Vanden Borre winkels voor een prijs van 9,99 euro om mensen bewust te maken van het belang van het onderhouden en repareren van onze huishoudelijke apparaten. Alle winst uit de verkoop ervan wordt geschonken aan de vereniging De Poel, die mensen met een mentale handicap ondersteunt.​

Archief / BRANDS