Fr

BRANDS

Tomorrowland in zee met Bonsai

Dinsdag 21 Februari 2023

Tomorrowland in zee met Bonsai

Steeds meer Belgen maken zich zorgen over de klimaatverandering. En lokale festivals willen steeds meer hun steentje bijdragen in de bestrijding ervan.

Om de sector te ondersteunen, heeft groene betaalapp Bonsai een partnership aangekondigd met Tomorrowland. Doelstelling is de fans van Tomorrowland in staat te stellen om een van de grootste festivals wereldwijd te beleven en tegelijkertijd bij te dragen aan de planeet.

In de praktijk kunnen gebruikers, nadat ze Bonsai gedownload hebben, vanaf vandaag ‘Tomorrowland rewards’ activeren, ongeacht of ze een ticket voor het festival hebben of niet. Door dit te doen, zullen ze voor elke tien uitgevoerde betalingen deelnemen aan het planten van ‘The Tomorrowland Forest’.

In ruil voor hun medewerking, krijgen de deelnemers ook een ‘Leaf’ (blad) per transactie, die vervolgens kan worden ingewisseld voor exclusieve Tomorrowland beloningen, of de mogelijkheid om Tomorrowland gratis te beleven.

Bonsai en Tomorrowland hopen om hun doelstelling van 100.000 nieuwe geplante bomen te halen in het Tomorrowland bos. Dat zou overeenkomen met vijftien voetbalvelden...

Archief / BRANDS