Fr

BRANDS

BMW magisch voor zijn terugkeer naar Tomorrowland

Maandag 27 Juni 2022

BMW magisch voor zijn terugkeer naar Tomorrowland

Dit jaar is BMW opnieuw van de partij op Tomorrowland. Voor deze gelegenheid bedacht en realiseerde The Marcom Engine (Serviceplan, Media.Monks en Berylls) een spectaculaire immersieve installatie op Brussels Airport voor zijn iX1 model.
 
‘The Magical Forest’ bestaat uit een zwaarbeveiligde locatie met veel billboards. Die transporteren de reizigers naar een universum van een waterval met exotische bloemen en magische bomen rond de auto, zonder de beroemde Tomorrowland-vlinders in 3D te vergeten. De nieuwe BMW iX1 werd voor de gelegenheid aangekleed met pastelkleurige elementen.

BMW lanceerde een wedstrijd op de sociale media waarmee je tickets voor het festival kan winnen. In totaal kunnen 31 winnaars een last-minute duoticket winnen voor een dag of voor een van de drie weekends tussen 15 en 31 juli.

De 100% elektrische BMW iX1 zal tot slot gepresenteerd worden op Tomorrowland en festivalgangers zullen een rol kunnen spelen in het nieuwe kunstwerk ‘Magical Forest of Joy’, meer bepaald door een boodschap van vreugde te delen met de hashtag #UnitedInJoy.

Archief / BRANDS