Fr
Close

BRANDS

Danette steekt een tandje bij voor de stand-up professionals (Focalys)

Donderdag 25 Februari 2021

Danette steekt een tandje bij voor de stand-up professionals (Focalys)

In Frankrijk besliste Danette om drie artiesten te helpen die de voorbije maanden hun shows zagen geannuleerd worden. In december creëerde het merk de ‘Debout Comedy Club’, een digitaal platform waar stand-up professionals konden optreden en communiceren met hun publiek. Het initiatief werd warm onthaald in deze moeilijke tijden voor de cultuursector…

De liveshow werd iedere woensdag om 20u uitgezonden en was gratis en toegankelijk voor iedereen via de Instagram-pagina van Danette. Het platform stelde stand-uppers in staat om op te treden terwijl ze de mogelijkheid hadden om te communiceren met hun publiek, via online commentaren. De komiek Redouanne Harjanne, bekend van de ‘Jamel Comedy Club’, introduceerde het programma op 9 december. Het merk plande ook nog twee andere andere liveshows voor zijn fans, een met Paul Séré op 16 december en een met de komiek Booder (foto) die het minifestival afsloot. Het was vooral een initiatief om de Fransen weer te doen glimlachen in deze moeilijke tijden. Het initiatief werd gepromoot op de sociale media van Danette in Frankrijk waaronder Instagram.
 
De ‘Debout Comedy Club’ doet denken aan eerdere campagnes van Danette die levensvreugde en positieve energie opwekten. Dankzij de liveshows kon het merk tijdens de eindejaarsperiode nieuwe volgers aantrekken op zijn Instagram-pagina.

Archief / BRANDS