Fr
Close

BRANDS

Standard de Liège en Maes lanceren retro bierflesje

Dinsdag 9 Februari 2021

Standard de Liège en Maes lanceren retro bierflesje

Na het zure bier ter ondersteuning van de Brusselse cafés volgt nu het vintage pintje dat de Luikse voetbalsupporters moet bekoren. Standard de Liège en Maes slaan de handen in elkaar om de fans van de Rouches dichter bij elkaar te brengen. Ze lanceren meer bepaald twee designs van een retro bierflesje dat hulde brengt aan een tijd waarin de brouwer de truitjes nog sponsorde en de supporters kunnen kiezen welk exemplaar uiteindelijk geproduceerd zal worden met een oplage van slechts 30.000 exemplaren.

Het eerste flesje is geïnspireerd door het beroemde truitje uit de jaren '70 en '80, dat gedragen werd door onder andere Eric Gerets en Michel Preud'homme. Het tweede concept brengt hulde aan de familie van de Rouches die 58 supportersclubs verenigt. Stemmen kan sinds gisteren. Naast het limited edition flesje is er ook een meet & greet-sessie met spelers van Standard de Liège te winnen. Als alles goed gaat (rekening houdend met de coronamaatregelen), krijgen de fans een gratis flesje tijdens één van de thuiswedstrijden van de Rouches, ergens later dit jaar.

De collectorsfles zal later dit jaar ook verkrijgbaar zijn in enkele supermarkten in de buurt van Luik en bij de lokale bierhandelaar. De actie wordt gevoerd in samenwerking met FamousGrey en Oona voor de PR.

Archief / BRANDS