Fr


Close

TRAINING&BOOKS

Creative Belgium en YIN over groei en carrièredenken voor vrouwelijke leiders

Woensdag 20 Januari 2021

Creative Belgium en YIN over groei en carrièredenken voor vrouwelijke leiders

In het kader van zijn Creative Voices coaching programma dat het organiseert in samenwerking met YIN United, presenteert Creative Belgium een reeks individuele sessies op maat. De derde module  is gewijd aan groei en carrièredenken voor vrouwelijke leiders.

“Wij zetten genderdiversiteit niet meer op de HR-agenda maar op de business agenda: genderbalans aan de top levert tot 25% hogere financiële resultaten vergeleken met organisaties waar de Andere Helft niet mee beslist”, aldus Emily Rammant (YIN). “Onderzoek toont immers aan dat bedrijven met gendergelijkheid beter scoren op het vlak van rekrutering, retentie en productiviteit. Het wordt tijd dat deze vrouwelijk inbreng naar waarde geschat wordt en dat vrouwelijke leiders zichzelf meer naar waarde leren schatten.”

Deze opleiding wil vrouwen op weg helpen naar hoe ze meer zelfvertrouwen vinden, vanuit hun eigen sterktes kunnen handelen en uiteindelijk betere relaties met hun netwerk kunnen uitbouwen. Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

Info en inschrijvingen hier.

Archief / TRAINING&BOOKS