Fr
Close

BRANDS

BETC toont zijn tanden voor Lacoste

Woensdag 22 Mei 2019

BETC toont zijn tanden voor Lacoste

In het kader van de Internationale Biodiversiteitsdag op 22 mei maakten Lacoste en BETC Paris een vervolg op ‘Save Our Species’, de meermaals bekroonde sensibiliseringscampagne die gestart is in 2018, in samenwerking met de International Union for Conservation of Nature.
 
Het vervolg werd een paar dagen geleden gelanceerd op de ATP Masters 1000 in Rome, waar de tennisspeler Novak Djokovic een Lacoste-polo droeg, waarbij de krokodil was vervangen door een afbeelding van een Hawaïaanse monniksrob. In totaal telt de nieuwe gelimiteerde editie 3.520 polo's, waarbij de krokodillen plaats maken voor tien bedreigde soorten.

De polo’s waren gedurende 24 uur te koop op Lacoste.com, evenals in negen winkels van het merk zoals in de boetiek op de Champs-Elysées in Parijs. Daar was de krokodil vervangen door een Spaanse lynx; in Londen door een neushoorn uit Jemen; en in Tokio door een wombat uit Queensland… De volledige opbrengst van de verkoop gaat opnieuw naar de International Union for Conservation of Nature, ter ondersteuning van zijn diverse activiteiten op het vlak van natuurbehoud.

Archief / BRANDS