Fr
Close

BRANDS

De Vloer en Qmusic winnen de Lijncom Tourbus

Maandag 29 April 2019

De Vloer en Qmusic winnen de Lijncom Tourbus

De ‘Foute Tram’, bedacht door Ivo Mertens en Matthias Desmet van De Vloer voor Qmusic, is de grote winnaar van de creatieve competitie die in februari werd gelanceerd door Lijncom, in samenwerking met Creative Belgium en Media Marketing. De briefing: een tram of een bus aankleden in de kleuren van een adverteerder, en dit op een zo creatief mogelijke manier.

Er werden 30 projecten ingeschreven en het winnende project levert de twee vermelde creatieven alsook 14 van hun collega’s een rit met een tourbus op naar de Creative Belgium Awards op 24 mei in Knokke. De feestvarkens mogen overnachten op de bus en de chauffeur zet hen de volgende dag af aan het bureau.
 
Qmusic mag zich ook gelukkig prijzen, want de creatie wordt daadwerkelijk uitgevoerd. De tram zal gedurende een maand rondrijden. Het orgelpunt vindt plaats op 28 juni. Dan verzorgt de tram het transport van de reizigers naar de ‘Foute Party 2019’ in Flanders Expo Gent.

De jury bestond uit Isabel Van den Broeck (Creative Belgium), Nancy Van Zeebroeck (Deutsche Bank), Lotte Neirynck (North Design), Christine Van den Berghe, Inge De Baets en Mieke Van de Gehuchte (Lijncom), alsook Johan Roelandt (De Vloer) en Damien Lemaire (MM).

Archief / BRANDS