Fr

TRAINING&BOOKS

Publicis Groupe organiseert creatieve betaalde stages op afstand

Maandag 13 December 2021

Publicis Groupe organiseert creatieve betaalde stages op afstand

Publicis Groupe België & Nederland biedt creatief talent voortaan de kans om deel te nemen aan de Shaping Progress Academy (SPA), 's werelds eerste betaalde stageprogramma dat openstaat voor studenten van over de hele wereld die hun creatieve vaardigheden willen aanscherpen en willen leren van de besten. Allemaal op afstand, virtueel dus.
 
Studenten die deelnemen aan het SPA-programma werken op echte briefings, voor echte internationale klanten en worden begeleid door gerenommeerde en meermaals bekroonde Creative Directors, die hen zullen aanmoedigen om hun creatieve grenzen te verleggen tijdens exclusieve SPA Talks.
 
In de praktijk kan elke student die zich in een tijdzone tussen -5 en +5 CET bevindt zich tot 7 januari kandidaat stellen door zijn portfolio en sollicitatiebrief te posten op www.shapingprogressacademy.com. Vervolgens krijgen de kandidaten een echte briefing voor een echte klant. Afhankelijk van de creatieve aanpak zullen zes teams worden uitgenodigd om de resultaten van hun brainstormings te presenteren en drie van hen zullen worden geselecteerd voor de betaalde stage die drie tot zes maanden duurt.
 
Eduardo Marques, chief creative officer Publicis Groupe Benelux: “We willen het beste creatieve talent ter wereld aantrekken, inspireren en ondersteunen, door onze deuren open te zetten voor mensen met een andere mentaliteit, met alle sociaaleconomische achtergronden, afkomstig uit alle culturen en alle disciplines. Iedereen kan zich kandidaat stellen.”

Archief / TRAINING&BOOKS