Fr

MEDIA

Roularta lanceert de Trends Impact

Donderdag 19 Mei 2022

De Trends-magazines van Roularta kondigen de lancering aan van een prijs die de “impact van geëngageerde bedrijven” bekroont. Het gaat om bedrijven die zich inzetten voor de doelstellingen van de Verenigde Naties inzake duurzame ontwikkeling. Trends benadrukt dat de term ‘impact’ niet zomaar gekozen is: hij is gekozen om de nadruk te leggen op de impact en de resultaten van de acties die door de bedrijven worden ondernomen.

Er werden zes categorieën bepaald: ecologie (regeneratie en behoud van de natuur), de circulaire economie (elk afval is een grondstof), inclusie en diversiteit (samen produceren, delen en consumeren), welzijn (bijdragen aan een gezonde levensstijl), digitalisering (technologie verbindt en brengt mensen samen) en veerkracht (crisissen voorkomen en snel overwinnen). Voor elke categorie wordt een prijs toegekend, zowel aan grote ondernemingen als aan kmo’s.

Geïnteresseerden kunnen nog tot 7 juli hun case indienen en de laureaten worden bekendgemaakt op 30 november tijdens een gala-avond.

Meer info en het inschrijvingsformulier vind je hier.

Archief / MEDIA