Fr

MEDIA

Streamz versterkt aanbod van Paramount+

Donderdag 2 November 2023

Streamz versterkt aanbod van Paramount+

Enkele weken nadat HBO de lancering van zijn streamingplatform HBO Max in België bevestigde, kondigt Streamz dat tot dusver samen met betv de exclusieve uitzendrechten voor HBO-content voor ons land bezat, een nieuwe structurele samenwerking aan met Paramount+ met betrekking tot de content van Paramount Pictures, CBS Studios en SHOWTIME.
 
Streamz bood al de nieuwste blockbusters en filmklassiekers van Paramount Pictures aan, maar vanaf eind 2023 komen daar klassieke iconische- en recente award-winning reeksen die tot nu toe nergens te zien waren in Vlaanderen. Daarnaast krijgen Streamz abonnees ook toegang tot de nieuwste Paramount+ reeksen, tegelijkertijd met de VS.
 
Bart De Groote, CEO van Streamz: “Paramount+ staat internationaal bekend voor zijn hoogwaardig aanbod aan recente award-winning topreeksen, iconische klassiekers en grote blockbusters. Onze Streamz kijkers zullen vanaf december als enige in Vlaanderen toegang krijgen tot deze bijzonder uitgebreide catalogus, met series van ‘Star Trek: Strange New Worlds’ tot ‘Twin Peaks’. Bingeplezier verzekerd dus in de kerstvakantie.”

Archief / MEDIA