Fr

MEDIA

RMB, Var en Clear Channel scoren opnieuw de 'Goal of the Day'

Donderdag 21 Maart 2024

RMB, Var en Clear Channel scoren opnieuw de 'Goal of the Day'

Zoals aangekondigd herlanceren RMB, Var en Clear Channel ter gelegenheid van het EK Voetbal dat in Duitsland plaatsvindt en waaraan de Rode Duivels natuurlijk zullen deelnemen, hun gezamenlijke Goal of the Day-formule.

Het concept werd bedacht ter gelegenheid van het EK in 2020: elke dag vertonen de schermen van Clear Channel het mooiste doelpunt dat de dag ervoor gescoord werd op het toernooi.

Deze beelden zullen worden vastgelegd door RTBF en VRT en worden uitgezonden in een 6" snackformaat op de 2m²-schermen van de City Play- en Station Play-netwerken van Clear Channel in Brussel, evenals in grote steden en stations in Vlaanderen en Wallonië. Eén enkele adverteerder zal zich kunnen associëren met de nationale campagne, waardoor hij gegarandeerd aanwezig zal zijn bij de opening en afsluiting van de beelden.

Daarnaast zal de actie ondersteund worden door een promotiecampagne op de verschillende zenders en digitale kanalen van de openbare omroepen. De adverteerder zal ook bij deze campagne worden betrokken.

Archief / MEDIA