Fr


Close

MEDIA

Mediahuis waagt zich aan PropTech met Finse Skenariolabs

Donderdag 7 April 2022

Mediahuis waagt zich aan PropTech met Finse Skenariolabs

Mediahuis zet zijn eerste stappen in property technology markt met investering in Finse Skenariolabs, een snelgroeiende startup die de toekomstige waarde en duurzaamheid van vastgoed voorspelt op basis van data en AI. De kapitaalronde van 3 miljoen euro wordt geleid door Mediahuis, dat het grootste deel van de investering voor zijn rekening neemt.
 
Skenariolabs dat in 2015 opgericht werd, is hoofdzakelijk actief in Europa en Noord-Amerika en telt 20 werknemers. Het bedrijf zal de extra financiering gebruiken om de verdere Europese groei te versnellen en haar bestaande productportfolio verder uit te breiden.
 
Patrick De Wachter, corporate business development director Mediahuis Marketplaces: “De investering in Skenariolabs verbreedt het ontwikkelingspotentieel van onze groep. PropTech sluit perfect aan bij de bestaande vastgoedmarktplaatsen in ons portfolio, met name Zimmo in België, Jaap in Nederland en Wortimmo in Luxemburg. We zien het aanzienlijke groeipotentieel van de PropTech-markt in Europa en geloven in het sterke team en de uitstekende oplossingen van Skenariolabs om een internationaal leidende speler te worden.”

Archief / MEDIA