Fr

MEDIA

Peter Vindevogel nieuwe CEO van The Park

Dinsdag 17 Mei 2022

Peter Vindevogel nieuwe CEO van The Park

Vanaf 1 juni 2022 wordt Peter Vindevogel aangesteld als nieuwe CEO van The Park, de Virtual Reality venture van Telenet en 9.5 Magnitude Ventures. Hij neemt de fakkel over van Philippe De Schutter die een nieuwe uitdaging aanging bij start-up Upway en zal zijn schouders zetten onder de verdere internationale groei van het concept.

Peter Vindevogel was tot april CEO van Streamz, de lokale streamingdienst die Telenet en DPG Media in 2020 lanceerden. Daarvoor verdiende hij zijn strepen bij Telenet, waar hij verantwoordelijk was voor televisiediensten zoals Play (More) en Play Sports. Hij was ook sinds de oprichting in 2018, lid van de Raad van Bestuur van The Park. Voor zijn carrière bij Telenet en Streamz was Peter Vindevogel als marketeer actief in verschillende sectoren en werkte onder andere bij de Stad Antwerpen, bij Wolters Kluwer en bij toonaangevende reclamebureaus.

John Porter, CEO Telenet: “The Park staat sinds de lancering garant voor unieke Virtual Reality ervaringen, die door een breed publiek gesmaakt worden. Voor Telenet is The Park een belangrijke hub om te experimenteren met content-extensies zoals het spel van De Mol, maar ook met nieuwe technologie zoals 5G. We kennen Peter als iemand die gebeten is door entertainment en de juiste klemtonen weet te leggen om groei te verwezenlijken. Ik wens hem alle succes met het verder uitbouwen van de groeistrategie van The Park.”

Archief / MEDIA