Fr

AWARDS

Belgian Marketing Awards 2022 van start

Dinsdag 19 April 2022

De organisatoren van de Belgian Marketing Awards trappen hun editie 2022 af met een oproep tot kandidaturen naar bedrijven en personen die kunnen meedingen naar de titel van The Belgian Marketing Company of the Year, The Young Belgian Marketing Company of the Year en The Marketing Leader(ship) of the Year.

Op eigen initiatief of op aanbeveling van een derde kunnen kandidaten zich tot eind mei inschrijven. Zij krijgen dan de tijd tot 11 september om hun aanvraag in te dienen. Een selectiecomité van ongeveer 20 vakmensen, onder wie de genomineerden van vorig jaar, kiest vervolgens de drie genomineerden per categorie. Op basis hiervan zal een onafhankelijke jury de winnaar in elke categorie bepalen. Hun namen worden bekendgemaakt op 9 november, tijdens een ceremonie bij Deloitte, partner van de Belgian Marketing Awards.

Ter herinnering: deze awards willen een erkenning zijn voor de merken en marketeers die de klantgerichte transformatie van bedrijven inspireren en stimuleren, en de invoering van een Meaningful Marketing-aanpak bevorderen.

De Belgian Marketing Awards werden gelanceerd op initiatief van BAM en worden gezamenlijk georganiseerd met de ACC, BABM, BMMA, CUBE, de UMA en de UBA dat zich onlangs bij het project heeft aangesloten.

Archief / AWARDS