Fr

AWARDS

Soniq Awards: de nominaties

Donderdag 17 Februari 2022

De jury van de Soniq Awards die voorgezeten wordt door Paul Wauters, maakte zijn eerste verdict bekend. Er werden in totaal 28 cases ingediend voor 3 categorieën. Voor “Soniq Branding” was er een speciale procedure die vertrok van een longlist van 17 merken opgesteld door de leden van VIA.
 
In de categorie “Best Use of Radio” zijn de genomineerden Walibi (Emakina), ZIP (Done by Friday) en De Vlog van Fee (Lucy). Voor “Best Innovation in Audio” komen in aanmerking: Opel Mokka-e (LDV United), Wetenschapje (Geluidshuis) en The playlist song (Mortierbrigade). In de nieuwe categorie “Best Branded Audio Content” zijn het Flair (Raygun), Dela (Dela) en Wetenschapje (Geluidshuis) die strijden om de eer. Tot slot is er de award voor “Sonic Branding”, waarvoor dit jaar Lidl, Luminus en Sunweb de shortlist haalden.
 
De winnaars van de Soniq Awards die ondertussen aan hun derde editie toe zijn, zullen worden onthuld op 24 februari 2022 tijdens het event SONIQ – THE MORNING SHOW, dat online zal doorgaan in de ochtend, tijdens een “radiofonische videopresentatie” van 9 tot 10 uur.
 
Inschrijven voor dit event is gratis en kan hier.

Archief / AWARDS