Fr


Close

TRAINING&BOOKS

Creative Belgium stimuleert unbiased thinking met YIN United

Dinsdag 12 Januari 2021

In het kader van zijn Creative Voices coaching programma dat het organiseert in samenwerking met YIN United, presenteert Creative Belgium een reeks individuele sessies op maat. De tweede module die ‘Unbiased thinking leads to creative thinking’ werd gedoopt, wil ertoe bijdragen dat vernieuwend denken een onderdeel wordt van de werkvloer en innovatie een deel van het bedrijfs-DNA.
 
“We willen je manier van denken eens goed door mekaar schudden, je manier van werken opfrissen en geven concrete tips om tot betere beslissingen te komen”, aldus Liesbeth Dillen (YIN United). “Het World Economic Forum heeft Critical Thinking & Innovation in de top 10 skills gezet voor de komende 5 jaar en voorspelt dat binnen die tijd ook 50% van de huidige workforce bijscholing nodig heeft om up to speed te blijven met de fundamentele veranderingen die de economische en gezondheidscrisis en de versnelde digitalisering met zich meebrengen. Deze training zet daar haarscherp op in en voedt vernieuwend, creatief en oplossingsgericht denken.”
 
Deze opleiding omvat twee lunchsessies op 4 en 23 februari van 12u30 tot 14u en een jam sessie op 25 februari van 9u30 tot 12u.
 
Info en inschrijvingen hier.

Archief / TRAINING&BOOKS