Fr


Close

TRAINING&BOOKS

Creative Belgium presenteert coaching sessie voor mannelijke leaders

Donderdag 7 Januari 2021

Creative Belgium presenteert coaching sessie voor mannelijke leaders

In het kader van zijn Creative Voices coaching programma dat het organiseert in samenwerking met YIN United, presenteert Creative Belgium een reeks sessies op maat. De eerste module die ‘Future-proof your leadership style. For male leaders.’ gedoopt werd, is een must voor mannelijke leiders die open staan voor de nieuwe inclusieve manier van leiden.

“Deze aanpak impliceert meer openheid en meer collaboratie met innovatie en een betere concurrentiepositie als resultaat”, aldus Emily Rammant (YIN United). “Inclusief leiderschap gaat niet alleen over het behalen van diversiteitsquota, maar over de groei van je EBITDA. De business case is reeds lang gemaakt door McKinsey en Deloitte, inclusieve bedrijven leveren 6x meer innovatief denken en 25 à 36% meer winst. Een inspirerende boost met hands on tips voor je business, je teams en jezelf.”

De module omvat twee lunchsessies (op 9 februari en 2 maart, telkens van 12u30 tot 14u), gevolgd door een jam sessions op 9 maart van 9u30 tot 12u, onder leiding van een expert.

Meer details vind je hier.

Archief / TRAINING&BOOKS