Fr

ASSOCIATIONS

Creative Belgium lanceert nieuwe editie van New Talent Award en Mentor-at-Home

Zondag 11 December 2022

Creative Belgium lanceert nieuwe editie van New Talent Award en Mentor-at-Home

Creative Belgium kondigt in samenwerking met D&AD New Blood de achtste editie van de New Talent Award aan, een creatieve competitie gericht naar studenten reclame, communicatie en design. Ze moeten een antwoord verzinnen op verschillende briefings van grote internationale merken waaronder eBay, Barclays, Unilever, Heineken en William Lawson's.

Om de studenten te helpen organiseert Creative Belgium ook een nieuwe editie van Mentor-at-Home waarbij professionals de studenten ook steunen bij het beantwoorden van de briefings, meer bepaald met strategische ideeën, inspirerende cases en tips en tricks.

Je hoeft niet deel te nemen aan de New Talent Award om de Zoom-sessies te volgen, die in de week van 12 december tussen 18u en 19u worden gegeven door mortierbrigade, Ogilvy Social.Lab, Mutant en LDV United. Jonge professionals kunnen overigens ook deelnemen. Voor meer info en de mogelijkheid om je in te schrijven kan je hier terecht.

We herinneren eraan dat alle campagnes die ingediend zijn voor de nationale competitie door Creative Belgium automatisch zullen ingeschreven worden voor de internationale competitie.

Archief / ASSOCIATIONS