Fr


Close

PEOPLE

Olivier Van Zeebroeck en DPG Media uit elkaar

Vrijdag 25 Februari 2022

Olivier Van Zeebroeck en DPG Media uit elkaar

Na 14 jaar trouwe dienst verlaat Olivier Van Zeebroeck, advertising strategy & operations BENE, DPG Media.

Nadat hij geruime tijd digital director was nam Olivier Van Zeebroeck in april vorig jaar na het vertrek van Ben Jansen en in tandem met Julie Neyman (directeur advertising sales) de leiding over de regie. Hij stond ook in voor de reclamestrategie en innovatie, zowel in België als in Nederland.
"Het is een fantastische rit geworden de voorbije 14 jaar bij DPG Media waar ik me professioneel volledig kon uitleven samen met vele fijne collega's. Ik vertrek dan ook met veel warme herinneringen”, aldus Van Zebrock. “Het was een eer om zoveel talent te mogen aansturen en ik ben ongelooflijk trots dat ik B2B Advertising mee kon ontwikkelen van een klassieke tot een digitaal gedreven cross-mediale organisatie. Nu kijk ik er ook naar uit om na een sabbatperiode van enkele maanden een nieuw hoofdstuk te mogen schrijven in mijn carrière waar ik mijn digitale en broadcast ervaring ten volle kan benutten."

“Olivier en zijn team zijn er de afgelopen jaren in geslaagd om DPG Media Advertising digitaal op de kaart te zetten”, zegt Kris Vervaet, CEO van DPG Media Belgium. “De resultaten mogen gezien worden. De omzet klom stevig omhoog en onder de leiding van Olivier nam de digitale expertise in de sales teams toe. Ik ben hem hier zeer dankbaar voor en wens hem veel succes toe in de toekomst."

Archief / PEOPLE