Fr
Close

BRANDS

Polestar begint aan zijn veroveringstocht in België

Maandag 27 Juli 2020

Polestar begint aan zijn veroveringstocht in België

Onder impuls van de lancering van Polestar 2, vestigt het gelijknamige merk van elektrische en geconnecteerde wagens, een submerk van Volvo binnen de Geely groep, zich permanent in België met de opening van zijn vier Polestar Spaces in Brussel (voor Antwerpen, Gent en Luik).

De Polestar Space in Brussel is samen met die van Peking en Oslo de eerste vestiging van het merk wereldwijd. De ruimte van 250m² is meer een showroom dan een winkel (het merk mikt op online verkoop en directe levering bij de klant) en is volledig gewijd aan de klantervaring, de ontdekking van de wagens en aan testritten.

Zoals Lies Eeckman, managing director van Polestar Belgium, uitlegt: “Het verkoopproces verloopt online, van de configuratie tot de betaling. De klant kan zelf bepalen wat het beste moment is voor een levering. Onze merkbelofte is ‘Whenever. Wherever. However’. Polestar past zich aan de noden van de consument aan en niet andersom.”De lancering op de Belgische markt wordt ondersteund door een communicatiecampagne, met affichage op groot formaat sinds midden juli. De creatie is het werk van Famous Grey. Famous Relations staat in voor de PR, Indiandribble voor de activatie en Vizeum voor de media.

Archief / BRANDS