Fr


Close

AWARDS

StuMPA 2021: de genomineerden

Dinsdag 2 Maart 2021

De zestien genomineerden voor de Student Magazine Print Award van We Media zijn bekend. Het gaat om vijf studenten van de Haute Ecole Louvain en Hainaut (HELHa), vier van ESA Saint-Luc Bruxelles, vier van Luca School of Art Ghent en drie van ESA Saint-Luc Liège. Ze zullen hun werk publiekelijk verdedigen op 2 april.

De winnaars van de Gold en de Silver vliegen in juni op kosten van de vakvereniging en afhankelijk van de gezondheidsmaatregelen op dat moment naar de Cannes Lions. De twee Bronze krijgen als troostprijs een toegangsticket voor de CB Awards in Knokke.

Dit jaar is de jury samengesteld uit de drie creatieven Marie-Laure Cliquennois (TBWA), Sam De Win (Prophets) en Fred Zouag (mortierbrigade); een prof van een deelnemende school, Philippe Lepinois (Saint-Luc Bruxelles); drie vertegenwoordigers-leden van We Media B2C, Katrien Janssens (DPG Media), Pascaline Goffin (IPM) en Tom Wattez (Roularta); een vertegenwoordiger van We Media, Marc Dupain; en drie journalisten uit de vakpers Marine Dehossay (Pub), Bart Kuypers (MediaSpecs) en Damien Lemaire (MM), die juryvoorzitter is.

Archief / AWARDS