Fr

AWARDS

StuMPA: de laureaten

Maandag 21 Juni 2021

StuMPA: de laureaten

De Gold en de Silver van de 2020/2021-editie van StuMPA van We Media werden toegekend aan twee studenten van het HelHa. Het gaat om Eva Foucart met ‘Magzik, Magzik, le 1er magazine qui s’écoute’ voor Spotify en Laura Dewierdt met ‘The Perfect Match’ voor Colora. Beide winnaars mogen zich voorbereiden voor een weekje op de Cannes Lions, tenminste zodra het festival opnieuw live mag plaatsvinden.

Voorts besliste de jury om dit jaar niet twee zoals gewoonlijk maar drie Bronze uit te reiken. Die gingen naar ‘Shitty Year’ van Fran Scheers (LUCA School of Arts Ghent), ‘Let's Integrate Them’ van Cécile Yaramis (ESA Saint-Luc Bruxelles) voor Gael en ‘#JeSoutiensMonBarman’ van Mandy Antoine (ESA Saint-Luc Liège). De laureaten krijgen een ticket voor de CB Awards, eveneens zodra de gezondheidssituatie dit toelaat.

LUCA School of Arts Ghent wint de titel van StuMPA Best School 2020/21.
 
De jury werd geleid door Damien Lemaire (MM) met aan zijn zijde de creatieven Marie-Laure Cliquennois (TBWA), Sam De Win (Prophets), en Fred Zouag (mortierbrigade), alsook Philippe Lepinois (ESA Saint-Luc Bruxelles), Marine Dehossay (Pub), Pascaline Goffin (IPM) en Tom Wattez (Roularta).

Archief / AWARDS