Fr

CREATIONS

Hotel Hungaria ziet u!

Woensdag 22 Maart 2023

Hotel Hungaria ziet u!

In opdracht van minister Zuhal Demir lanceerde Hotel Hungaria ‘We zien u’, een campagne tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag, een problematiek waarmee twee op drie Belgen ooit te maken krijgt.

Doorheen heel Vlaanderen doken vorige week lichtgevende graffiti tags met de teasende boodschap ‘We zien u’ op. De officiële start van de campagne werd op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart gegeven met projecties die letterlijk een licht wierpen op de onthutsende cijfers in zes steden: Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt en Leuven. 

De campagne zal aanwezig zijn via diverse kanalen: offline, online, via populaire influencers en het TikTok-kanaal @WeZienU. Tijdens de zomermaanden zal de ‘We zien u' bus door Vlaanderen en Brussel touren om een online videoreeks op te nemen met aangrijpende verhalen van jongeren over seksualiteit. Daarnaast zet de campagne vanaf volgend schooljaar ook in op het sensibiliseren van jongeren in het middelbaar en hoger onderwijs.  De campagne met seksuologe Seksuolotte als ambassadrice loopt tot en met april 2024.
 
Nog even preciseren dat het PR-luik in handen is van Oona en Brum Smith.

Archief / CREATIONS