Fr

PEOPLE

VRT reorganiseert directie en digitaal talent van MNM en StuBru

Woensdag 6 Juli 2022

De VRT sleutelt aan de directiestructuur van zowel StuBru als MNM, de twee jongerenmerken bij de openbare omroep.

Enerzijds ruilt Jan Van Biesen, het emblematische nethoofd van Studio Brussel sinds 15 jaar, zijn huidige rol in voor de functie van aanbodverantwoordelijke van het digitale radiostation De Tijdloze. In die functie zal hij het digitale radiomerk De Tijdloze (dat verder ook staat voor een eindejaarslijst op StuBru, een reeks tv-programma’s op Canvas, een online stream en een DAB+-kanaal) verder uitbouwen.

Anderzijds zal Steven Lemmens, momenteel nethoofd van MNM, MNM en Studio Brussel aansturen in een nieuwe werking die nog meer inzet op de productie van audio, video en podcasts.

Els Van de Sijpe, manager VRT Radio & Audio: “MNM en Studio Brussel zijn én blijven twee aparte, sterke live radiomerken die een verschillend publiek bedienen. Met de nieuwe organisatie willen we live radio sterk houden en tegelijk nog meer podcasts, audio- en videoformats maken voor onze jonge mediagebruikers. Voor de productie van al die audio en video on demand brengen we digitaal talent van MNM en Studio Brussel samen en maken we al onze rijke content makkelijk vindbaar op één platform, VRT NU.”

Archief / PEOPLE