Fr


Close

PEOPLE

Matthieu Vercruysse aan het hoofd van Ogilvy Social & Performance EMEA

Woensdag 23 Juni 2021

Matthieu Vercruysse aan het hoofd van Ogilvy Social & Performance EMEA

Yves Baudechon (medeoprichter en voorzitter van Social.lab) die onlangs benoemd werd tot global leader van de Social & Performance Expert Group bij Ogilvy, vertrouwde Matthieu Vercruysse een regionale rol toe. De man staat voortaan aan het hoofd van de Social & Performance Expert Group van Ogilvy voor de EMEA-zone.
 
Matthieu Vercruysse behoort tot de vertrouwelingen van Baudechon. Hij begon zijn carrière 17 jaar geleden in Parijs en werkte daarna bij Dentsu in Brussel. Nadat hij Social.Lab vervoegde ten tijde van de integratie bij Ogilvy, richtte hij vijf jaar geleden het bureau van de Belgische start-up op binnen Ogilvy London. Vervolgens opende hij het bureau dat instond voor het Midden-Oosten in Dubai en dat hij de afgelopen vier jaar heeft geleid.
 
Terug in Brussel zal Matthieu Vercruysse de groei van de Ogilvy-bureaus ondersteunen met de missie om sociale en digitale media centraal te stellen in reflectie en uitvoering – de expertise die hij ook zal vertegenwoordigen in het Regionaal Uitvoerend Comité van Ogilvy.
 
Matthieu Vercruysse, Head of Social & Performance Expert Group Ogilvy EMEA: "Het is spannend om deze nieuwe uitdaging aan te gaan in een tijd waarin de geavanceerde expertise die we gedurende meerdere jaren hebben ontwikkeld van groot belang wordt binnen de groep. Met al het harde werk dat de Social.Lab-teams de afgelopen tien jaar hebben verzet, denk ik dat Ogilvy een voortrekkersrol speelt. We hebben altijd geloofd dat sociale media een echte transformatieve kracht hebben voor onze klanten, en dat is vandaag des te meer waar.”

Archief / PEOPLE