Fr


Close

AGENCIES

MTV Networks voegt een pijl toe aan zijn boog met Izoard

Dinsdag 25 Mei 2021

MTV Networks voegt een pijl toe aan zijn boog met Izoard

MTVNetworks dat al Mountainview, MVStudio en Clicktrus groepeert, breidt uit met de creatie van een tweede digitaal bureau. Dat werd Izoard gedoopt en richt zich specifiek op kmo’s, terwijl Clicktrust vooral actief is voor grotere of meer mature klanten, aldus Cédric Cauderlier, de medeoprichter van MTV Networks.

“België telt meer dan een miljoen kmo’s en volgens een recente studie is meer dan 22% van hen van plan om hun marketingbudget in 2021 op te trekken. Digital bezet een doorslaggevende plaats in hun ontwikkelingspijlers. Izoard biedt alle diensten van een groot bureau: SEM, SEA, Paid Social media, display, Programmatic… kortom, het heeft alle tools in huis om te beantwoorden aan de noden inzake visibiliteit en performance van kmo’s”, benadrukken Nicolas Hannecart en Julien Delbauve die als managing partners aan het hoofd van Izoard staan.
 
Het duo dat van Clicktrust komt, kan prat gaan op een stevige ervaring. Nicolas Hannecart die sinds een jaar client strategy director was, werkte eerder onder andere voor Orange Belgium en iProspect (Dentsu International), waar hij meer dan acht jaar bleef. Julien Delbauve van zijn kant begeleidt een tiental jaar bedrijven bij hun digitale en mediaprestaties. Ze kunnen rekenen op een team van interne specialisten en de resources van de groep.

Izaord werkte al voor zwembadspecialist Fiverco, energieleverancier Octa+ , het vastgoedproject Les Promenades d'Uccle en Beldiamond.

Archief / AGENCIES