Fr
Close

AWARDS

BOCA 2020: Gold voor The Fat Lady/UGent en D-artagnan/Alpro

Zondag 15 November 2020

BOCA 2020: Gold voor The Fat Lady/UGent en D-artagnan/Alpro

In dit atypische coronajaar organiseren de ACC en Custo de uitreiking van de BOCA Awards anders dan anders. Bij gebrek aan een live ceremonie maken ze elke week een aantal winnaars bekend.

In West- en Oost-Vlaanderen komt The Fat Lady deze week als grote overwinnaar uit de bus. Het bureau valt vier keer in de prijzen. Het behaalt een Gold in de categorie ‘Best Content Governance’ voor ‘Universiteit Gent content marketing’, een Silver BOCA in de categorie ‘Best content program not for profit’; ook voor Universiteit Gent met de case ‘Studiekiezers traject’ én nog een tweede Silver BOCA in de categorie ‘Best content marketing program B2B’ met hun case ‘20 thoughts before noon’. Naast het behalen van een Gold en 2 Silvers wint The Fat Lady ook nog een Craftsmanship Award in de categorie ‘Best creation E-newsletter’ voor hun case ‘P&P update’.

D-artagnan neemt een Gold BOCA mee naar Brugge in de categorie ‘Best content marketing program B2E’ voor hun case ‘The Digital Recruiter’ én een Craftsmanship Award in de categorie ‘Best use of ambassadors in a content program’ voor hun case ‘The Star Ambassadors’.

Com&co wint bij zijn eerste deelname aan de BOCA meteen een Silver Award in de categorie ‘Best content marketing program B2B’ voor de case ‘delaware.ai’. 
Het volledige overzicht van de winnaars verschijnt op 1 december op acc.be en custo.be, net zoals in de gedrukte uitgave die op 4 december wordt meegestuurd met Sparkle van bpost.

Archief / AWARDS