Fr
Close

BRANDS

Zuny: VOO in het spoor van Tadaam en Telenet

Dinsdag 6 Oktober 2020

Zuny: VOO in het spoor van Tadaam en Telenet

VOO lanceert Zuny, een draadloos tv- en internetaanbod dat zich voornamelijk richt op millennials. Het bestaat uit een app, een optioneel mobiel data-abonnement en onbeperkte wifi thuis. Een beetje zoals Tadaam, de zeer discrete spin-off van Telenet die reeds een jaar geleden gelanceerd is (die als we de website van Tadaam mogen geloven, momenteel niet aan de vraag kan voldoen). 

Via zijn app biedt Zuny een selectie aan tv-series in de catalogus BeTV en zogenaamde snackable content die geproduceerd is door Blackpills Studio. Daarnaast is er een modem om verbinding te maken met het coaxnetwerk (100/10 Mbps), een optioneel mobiel abonnement van 16 GB en optioneel algemene tv-kanalen. De prijs ligt op 39 euro per maand zonder mobile data en 57 euro per maand met mobile data. Diegene die voor de laatste formule kiezen, krijgen de Pro League zenders van Eleven cadeau tot de zomer van 2021. De SIM-kaart staat in verbinding met het technische netwerk van Orange. 
 
Zuny biedt ook verschillende opties aan die naar believen kunnen geactiveerd en gedeactiveerd worden via het web of de app, waaronder een reeks generalistische en thematische tv-zenders voor 7 euro per maand, extra 4G abonnementen en onbeperkt bellen en sms’en. 
 

Archief / BRANDS