Fr
Close

CREATIONS

Cannes 2020 Unlocked: de YoungDogs en de Mediabikers doen ook mee!

Dinsdag 9 Juni 2020

Cannes 2020 Unlocked: de YoungDogs en de Mediabikers doen ook mee!

Zoals aangekondigd publiceert MM van 22 tot en met 26 juni – dus de week waarin heel wat professionals normaal zouden gaan herbronnen aan de Croisette – zijn Cannes 2020 Unlocked.
 
Elke dag sturen we je bovenop onze gebruikelijke e-news van 's morgens om 12u stipt een extra nieuwsbrief gewijd aan creativiteit uit binnen- en buitenland. Die zal overigens ook gratis verstuurd worden aan de niet-leden van de MM Community, op voorwaarde dat die zich vooraf gratis ingeschreven hebben (dat kan alsnog hier).
 
Het MM-team krijgt voor de content van deze nieuwsbrief de steun van Brightfish, de officiële vertegenwoordiger van de Cannes Lions in België, van Creative Belgium en de vereniging YoungDogs die zich ook achter het project schaarde. Dat doet ook NGroup met een muzikale animatie van je middagpauze. En ook de Mediabikers houden hun jaarlijkse traditie in stand. Op initiatief van Ben Jansen (DPG Media) en Marc Fauconnier (FamousGrey) stappen ze zoals elk jaar op hun fiets, deze keer voor een tocht van 75 km op onze Belgische wegen richting Kanne (ja, dat lees je juist).

Kortom, samen met al wie zich ondertussen nog geroepen voelt ook zijn medewerking te verlenen, rollen we die week graag de rode loper uit voor creativiteit.

Archief / CREATIONS