Fr
Close

AWARDS

The Avener en Jay Psar in de Mirano voor het Agency of the Year

Donderdag 23 Januari 2020

The Avener en Jay Psar in de Mirano voor het Agency of the Year

Dankzij ons partnerschap met Ngroup en NRJ mogen we aankondigden dat The Avener een exclusieve dj-set komt spelen in de Mirano op ons feestje ter ere van het Agency of the Year. Dat vindt plaats op 20 februari en start rond 22u, na de prijsuitreiking. The Avener valt onder de categorie electro house en werd in Europa bekend met zijn remix van 'Fade Out Lines' (Phoebe Killdeer) op zijn eerste album 'The Wanderings of the Avener'. Het tweede album, 'Heaven' verscheen op 24 januari.  Daarna neemt de DJ, producer en resident van NRJ Extravadance, Jay Psar, de fakkel over.

Ter herinnering, de Agency of the Year wordt georganiseerd door MM in partnerschap met PitchPoint, en vervangt de Merit Awards. Doelstelling is de invoering van een competitie die helemaal gewijd is aan communicatiebureaus. Bovenop de bekende gelijknamige prijs en de award voor het Best Newcomer Agency uit de tijd van de Merits, telt de AOTY vijf nieuwe categorieën: Most Entrepreneurial Agency, Innovator Agency, Unique Expertise, Top Tool en Best Place to Work. Meer details over deze categorieën vind je hier.

De jury zal worden voorgezeten door Nathalie Rahbani (tot voor kort director Brand, Media & Communications bij Telenet), in het gezelschap van Valérie Bracke (KBC), Mark Cammaerts (De Lijn), Benoit Cardinael (Delacre), Marie-Noelle Degreef (ING), Aurélie Denayer (Proximus), Bénédicte Lobelle (Nationale Loterij), Jan Van Brakel (Jumbo) en Véronique Vergeynst (Brussels Airport) aan adverteerderszijde.
De bureaus worden vertegenwoordigd door Johan Vandepoel (ACC), Erwin Jansen (Wunderman Thompson) en een derde, nog te bepalen persoon. 

Ook Martine Ballegeer en Anja De Landsheer (PitchPoint), Griet Byl, Damien Lemaire en Fred Bouchar (MM) zullen van de partij zijn. Om je in te schrijven voor het feest van het Agency of the Year en gebruik te maken van het early bird tarief, klik je hier.

Archief / AWARDS