Fr
Close

CREATIONS

mortierbrigade heeft een goeie reden voor De Warmste Week

Woensdag 18 September 2019

mortierbrigade heeft een goeie reden voor De Warmste Week

mortierbrigade heeft een campagne onthuld om de lancering van de 2019-editie van De Warmste Week aan te kondigen. Die vindt plaats van 18 tot 24 december.

Met meer dan 2.000 goede doelen en duizenden initiatieven vormt De Warmste Week de grootste solidariteitsbeweging in Vlaanderen, en waarschijnlijk ook in België. Om zo veel mogelijk mensen aan te zetten zich te engageren voor het goede doel, ontwikkelde mortierbrigade een campagne die de komende maanden zal uitgerold worden.
Het concept vertrekt vanuit het idee dat ieder van ons een goeie reden heeft om De Warmste Week te steunen. Centraal in de campagne staat een filmpje dat sinds 18 september wordt verspreid en dat de ‘echte mensen’ achter De Warmste Week toont. Dat kunnen mensen zijn die een marathon lopen voor wie zelf niet meer kan lopen, mensen die zich inzetten voor een tolerantere maatschappij of zelfs mensen die een dierbare verloren in een ongeval.

Het filmpje is de kick-off van de algemene campagne die ook nog radiospots, affichage en OOH, sociale media omvat. Tot slot is er nog een content luik waarin vrijwilligers hun ervaringen delen. Die verhalen zullen via de kanalen van VRT verspreid worden.

Archief / CREATIONS