Fr


Close

PEOPLE

Henry Visart heeft ons verlaten

Zondag 27 Juni 2021

Henry Visart heeft ons verlaten

Met oneindige droefheid vernamen we het plotse overlijden van Henry Visart (62), operational director van IPM Advertising en trouwe medewerker van IPM Group waar hij al meer dan 30 jaar het beste van zichzelf gaf.

"Een geliefde collega en vakgenoot, en vooral een warme man, een vriendelijk mens, tegenover zijn familie en vrienden, zijn team", aldus een emotionele François le Hodey, CEO van de groep.
 
Henry Visart koesterde een diepe voorliefde voor de media en was zijn vak helemaal toegewijd. Hij kende de pers door en door, een onderwerp dat hem nauw aan het hart lag en waarover hij uren kon praten, net zoals over het ecosysteem dat erbij hoorde en dat hij beheerste als een echte digital native. Getuige hiervan bijvoorbeeld zijn betrokkenheid bij de implementatie van DaviD, de marketplace die IPM lanceerde met Produpress en Pebble Media. De laatste jaren droeg Henry Visart ook in grote mate bij tot de ontwikkeling en de transformatie van de regie van IPM.
 
Onze oprechte en innige deelneming aan zijn familie, aan de teams van IPM en aan de mensen van de NP die met Henry Visart een van hun vurigste voorvechters verliezen.

Archief / PEOPLE