Fr


Close

PEOPLE

Yves De Voeght verlaat Coca-Cola

Maandag 31 Mei 2021

Yves De Voeght verlaat Coca-Cola

Na dertien jaar bij de Coca-Cola-groep waar hij consumer connections, head of brands, integrated communication was, besloot Yves De Voeght in gemeenschappelijk overleg met zijn werkgever aan een nieuw hoofdstuk te beginnen.
 
“Het feit dat onze wegen scheiden na bijna dertien jaar samen, raakt ons allebei”, aldus Yves De Voeght. “Dertien jaar waarin reclamecommunicatie talloze omwentelingen heeft meegemaakt, dertien jaar waarin Coca-Cola een plaats heeft verworven als een belangrijke speler in het Belgische marcomlandschap, Dertien jaar gekenmerkt door verschillende en diverse vormen van collectieve of individuele erkenning. Hoewel: je kunt je afvragen of individueel succes bestaat, als er geen team achter je staat. Als alles zo rooskleurig is en de passie nog steeds wederzijds, waarom dan toch uit elkaar gaan? Een atleet zou zeggen “om niet dat seizoen te veel te spelen”. Persoonlijk zou ik zeggen “om op het beste moment te vertrekken en alleen de herinnering aan gelukkige dagen te bewaren”. Ik vertrek dan ook met onbezwaard gemoed naar nog nader te bepalen horizonten. Ik wil iedereen die mij heeft geholpen bij Coca-Cola, binnen onze bureaus, bij onze partners en bij UM in het bijzonder van harte bedanken.”
 
De naam van zijn opvolger zal de komende dagen worden meegedeeld (Yves De Voeght werkte, zo vertelde hij, mee aan diens aanwerving).
 
Ter herinnering, Yves De Voeght kreeg in 2014 de titel van Media Advertiser of the Year. Hij werkte ook bijna zeventien jaar bij Unilever, van 1988 tot 2004, en bijna 3,5 jaar bij Fortis, tussen 2005 en 2008.

Archief / PEOPLE