Fr
Close

BRANDS

Ella Leyers en Pink Ribbon beginnen aan De Roze Mars

Zondag 2 Mei 2021

Ella Leyers en Pink Ribbon beginnen aan De Roze Mars

Met de slogan “Red borsten met je benen”, gaf Ella Leyers, ambassadrice van De Roze Mars 2021, op 1 mei het startschot voor de derde editie van De Roze Mars, de online bewegingschallenge van Pink Ribbon.

Aldus wil de vzw iedereen aansporen om dagelijks 10.000 stappen te zetten om aan hun eigen gezondheid te werken en tegelijk alle vrouwen die vechten tegen borstkanker een hart onder de riem steken. Tot dusver schreven reeds meer dan 14.000 deelnemers in (nu al 5.000 meer dan in 2019).

Wie wil, kan zich nog de hele maand mei online registreren bij het digitaal bewegingsplatform. Op het online platform worden alle stappen verzameld en kunnen deelnemers steeds in realtime de voortgang van het aantal kilometers, het stijgende aantal deelnemers en de virtuele competitie volgen. Om de deelnemers van inspiratie te voorzien, lanceerde Pink Ribbon, in samenwerking met Wandelknooppunt.be, twintig unieke wandelingen verspreid over heel België.

Door deel te nemen aan De Roze Mars steunen de wandelaars meteen het goede doel. Brigitte Vanderveren, Algemeen Directeur bij Pink Ribbon: “Dankzij de inschrijvingen voor De Roze Mars kan Pink Ribbon projecten in het kader van preventie en opsporing van de ziekte en psychosociale steun aan (ex)patiënten opzetten. En dat is van ontzettend grote waarde!”

Deelnemen kan individueel, als team of als bedrijf en inschrijven doe je hier.

Archief / BRANDS