Fr
Close

BRANDS

Lacoste poseert voor Polaroid

Dinsdag 16 Maart 2021

Lacoste poseert voor Polaroid

Niet zo lang geleden trakteerde Lacoste ons op een samenwerking met zanger Bruno Mars als belichaming van de ‘Ricky Regal’ collectie met haar hoge seventies gehalte. Dat decennium is duidelijk in, want het inspireerde deze keer de ‘Good Vibes’ collectie van het merk.
 
Nu de lente voor de deur staat, nodigt de krokodil ons uit om ons perspectief te veranderen, er opnieuw in te vliegen, het huidige moment te beleven en 2020 achter ons te laten. Die instelling krijgt vorm in een capsulecollectie op basis van de kleuren van het Rainbow Polaroid logo. Ze bestaat uit poloshirts, polojurken, hoodies, sneakers, petten, horloges, rugzakken en zelfs een limited edition Polaroid 600. Alles is online beschikbaar en in een selectie van winkels in Parijs, New York, Milaan, Londen en Shanghai.
 
De lancering wordt ondersteund door een campagne van BETC. Die werd gemaakt op basis van Polaroids (tja). De productie van Iconoclast in een regie van voormalig reclamemaker Simon Schmitt (AKQA, Sid Lee, 72andSunny), toont in stop-motion jooking dansers - een dansstijl die wordt gekenmerkt door zijn schokkerige bewegingen die perfect passen bij de animatie.
 
De spot is te zien op de sociale netwerken van Lacoste. De beelden van Simon Schmitt zullen zowel op de platforms van het merk als in affichage gebruikt worden.

Archief / BRANDS