Fr
Close

BRANDS

Voor Telenet is technologie gewoon technologie

Dinsdag 16 Maart 2021

Voor Telenet is technologie gewoon technologie

Want een elektrische step is maar een elektrische step, tot we er allemaal een kopen en aldus mobiliteit anders gaan bekijken. Want een running app is maar een running app, tot we er allemaal aan de slag mee gaan om onze gezondheid collectief te verbeteren… Het is pas als iedereen technologie omarmt dat technologie meer wordt dan technologie en dat de hele maatschappij erop vooruitgaat.
 
Dat is de boodschap in de nieuwe campagne van TBWA voor Telenet. Ze gaat veel verder dan een klassieke reclameboodschap en dat doet ze met een authentieke film van 60” waarin echte verhalen en maatschappelijke ontwikkelingen de revue passeren. Zo is er het ongelooflijke verhaal van de Molenbeekse danseres Jeny Bonsenge en haar tienjarige pupil Anae die het internet en The Ellen Show veroverden.

Inge Debremaeker, communication manager connectivity bij Telenet: “We geloven rotsvast dat wanneer technologie en mensen samenkomen, we er allemaal beter van worden. Dit zit al jaren doordrongen in alles wat wij bij Telenet doen. Als merk moet je die maatschappelijke rol durven opnemen, en ermee naar buiten komen. En dat doet deze campagne wondermooi.”

Archief / BRANDS