Fr
Close

BRANDS

Samsung opnieuw op de afspraak met Point of U

Dinsdag 9 Maart 2021

Samsung opnieuw op de afspraak met Point of U

Samsung en Point of U, een creatief festival dat als doelstelling heeft om jonge regisseurs (zowel beginnende als gevestigde waarden), YouTubers, Tiktokers, vloggers en andere online video content liefhebbers samen te brengen, kondigen de tweede editie aan van hun content creatie wedstrijd.

21 jonge content creators zullen geselecteerd worden om tussen 3 en 18 april deel te nemen aan verschillende workshops over allerlei thema’s (scriptontwikkeling, storytelling en regie). Vervolgens gaan ze over tot het filmen en monteren met een Samsung Galaxy S21.

De deelnemers worden gekozen door een jury onder leiding van Adil & Bilall (foto), het Belgische duo dat onder meer het derde deel in de ‘Bad Boys’ reeks met Will Smith regisseerde en dat momenteel het vierde deel van de franchise ‘Beverly Hills Cop’ met Eddie Murphy voorbereidt...
 
De beste films worden bekroond en gedeeld op de website #withGalaxy van Point of U en Samsung. De grote winnaar krijgt de Galaxy S21 en mag een dag meedraaien op de set van een van de projecten van Adil & Bilall. Inschrijven kan nog tot 26 maart.

Point of U is een initiatief van de Hakuna Academy, De Studio en Stad Antwerpen.

Archief / BRANDS