Fr
Close

PEOPLE

Catherine Servaes vertrekt bij RMB, Valérie Janssens vervoegt het directiecomité

Dinsdag 15 December 2020

Catherine Servaes vertrekt bij RMB, Valérie Janssens vervoegt het directiecomité

Nadat ze meeschreef aan enkele van de mooiste pagina's in de geschiedenis van de Franstalige privéradio's en 32 jaar geleden vervolgens naar RMB vertrok, laat Catherine Servaes weten dat ze besloten heeft haar functie als development & partnerships director neer te leggen in maart 2021.
Bij de bekendmaking van deze beslissing heeft RMB de organisatie van zijn management herzien. Zo wordt Valérie Janssens, momenteel head of digital transformation, voortaan development director. Dat is een nieuwe directiefunctie die zich toelegt op de implementatie van een nieuwe regiemodel. Janssens neemt deze functie op 1 januari op.
Catherine Servaes speelde een belangrijke rol in de geschiedenis van RMB. Ze richtte het radiodepartement op en vormde haar teams op het moment waarop de RTBF zich openstelde voor commerciële radioreclame in 1991. Toen RMB in 2009 koos voor een meer transversale commerciële organisatie nam ze de leiding over het departement Media Connections. Dat dient als schakel tussen de regie en haar mediapartners en staat ook in voor de creatie van producten (TV, Radio en Digital). Sinds 2017 had Servaes de leiding over het departement Development & Partnerships.

Yves Gérard, CEO van RMB: "Ik zal Catherine wellicht nooit voldoende kunnen bedanken voor haar trouw aan RMB en het werk dat ze er leverde. In dit bedrijf zijn zij en ik niet enkel collega's en bondgenoten, maar ook vrienden. Catherine heeft alle ontwikkelingen van de regie meegemaakt: ze droeg er in grote mate toe bij dat die een succes werden en dat RMB uitgroeide tot toonaangevende reclameregie in België. Samen met haar is er ook een stukje van RMB's ziel dat - ver van onze woelige reclamemarkt - vertrekt naar nieuwe horizonten. Ik wens haar van harte een succesvolle ontwikkeling toe."

Archief / PEOPLE