Fr
Close

AGENCIES

Vlaamse Overheid herbevestigt vertrouwen in Mindshare

Woensdag 5 Mei 2021

Vlaamse Overheid herbevestigt vertrouwen in Mindshare

Na een pitch die begeleid werd door fma Belgium en waaraan ook Initiative Media deelnam, bevestigt de Vlaamse Overheid haar vertrouwen in Mindshare. Het GroupM-bureau is sinds 2013 verantwoordelijk voor de planning en aankoop van mediaruimte en het beheer van ruilcontracten. Het contract trad in werking op 4 mei en heeft een looptijd van 2 jaar die maximaal 1 keer kan verlengd worden.
 
“De Vlaamse Overheid heeft gecheckt, checkt, checkt en kwam terug uit bij Mindshare. De herbevestiging van de samenwerking voor de komende jaren, is een blijk van enorm vertrouwen en onderstreept het hechte partnership dat we hebben opgebouwd”, aldus Suzanne Stroobants, CEO van Mindshare. “Wij kijken er dan ook enorm naar uit om met alle entiteiten van de Vlaamse Overheid, verder te kunnen bouwen aan nog efficiëntere en creatievere campagnes.”
 
“Dankzij digitale technologie is het zelfs tijdens de coronacrisisperiode goed gelukt om een mediapitch te voeren”, zegt Brigitte Rombaut die als communicatieadviseur bij de Vlaamse Overheid instaat voor de mediaplanning en -buying, communicatie en research. “Beide sterke kandidaten gaven het beste van zichzelf in een bijzonder spannende pitch. We hebben het volste vertrouwen in een goede samenwerking met Mindshare voor de volgende jaren.”
 
Ter herinnering, de creatieve budgetten van de Vlaamse overheid worden beheerd door meerdere partners.

Archief / AGENCIES