Fr


Close

CREATIONS

Milky Way: Mutant op kop halfweg de rit

Donderdag 8 Juli 2021

Milky Way: Mutant op kop halfweg de rit

Mutant heeft in de eerste zes maanden van dit jaar het meest sterretjes gekregen voor zijn campagnes. Die worden gegeven door de redactie van Media Marketing en zijn maandelijkse gast in het kader van de Milky Way. Het bureau telt 39 punten en laat zo LDV United en FamousGrey, die elk 31 punten noteren, achter zich.

In de ranking van de CD’s zijn de eerste drie plaatsen logischerwijze voorbehouden voor de CD’s van de vermelde bureaus: Odin Saillé (Mutant), Dries De bruyn en Dennis Vandewalle (LDV United) en Peter Ampe (FamousGrey).

In het klassement van de creatieven is de eerste plaats voor twee medewerkers van Mutant, Roxane Schneider en Pieter Claeys. Ze hebben voor een groot deel bijgedragen aan de eerste plaats van hun bureau, want ze kregen elk 22 punten. Het duo wordt achtervolgd door Nicolas Gaspart en Frédéric Zouag (mortierbrigade) en het viertal John Benois, Karel De Mulder, Romain Félix en Arnaud Bailly (Air).

Tot slot mag Sidney Van Wichelen zich de beste regisseur noemen in dit eerste semester; Fledge het beste productiehuis; Daniil Lavroski de beste fotograaf en Raygun de beste geluidsstudio.

Archief / CREATIONS