Fr

CREATIONS

mortierbrigade legt knopen voor Alzheimer Liga

Dinsdag 19 September 2023

mortierbrigade legt knopen voor Alzheimer Liga

mortierbrigade heeft ‘De Jaarlijkse Reminder’ voor Alzheimer Liga bedacht en opgezet. Dat is een grootschalige sensibiliseringsactie die elk jaar plaatsvindt op 21 september. Dan is het Wereld Alzheimer Dag en dus ook de dag waarop iedereen wordt uitgenodigd om een knoop in de zakdoek of een ander object te leggen. Dit om te laten zien dat mensen met dementie niet worden vergeten.

De Jaarlijkse Reminder’ wordt gelanceerd met de steun van de bekende Vlaming Dieter Coppens. De actie kan ook rekenen op de steun van verschillende mediamerken zoals Clear Channel en Humo, evenals bedrijven en organisaties zoals Vlozo, de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten, CM , KRC Genk en Club Brugge… De West-Vlaamse voetbalclub nodigt trouwens zijn supporters uit om tijdens de Conference League match tegen Besiktas op 21 september een knoop in hun sjaal te leggen tijdens het zingen van ‘You'll never walk alone’.

De lancering wordt ondersteund door een campagne die gevoerd wordt op tv en radio, alsook in DOOH, SoMe en de magazinepers. Er staat ook een influencersluik op het programma.

Archief / CREATIONS