Fr

AGENCIES

Heineken heft zijn glas op WeWantMore

Dinsdag 28 Februari 2023

Heineken heft zijn glas op WeWantMore

Na een internationale pitch koos Heineken voor WeWantMore als branding- en designstudio voor de branding en het verpakkingsontwerp van een nieuw product onder het Desperado merk dat in mei op de Belgische markt zal gelanceerd worden.

Priscila Fins, senior global innovation manager van The Heineken Company: “WeWantMore kwam met iets geheel onverwacht, dat toch in lijn lag met het Desperados DNA. Met hun concept en ontwerp verlegden ze de grenzen van het merk, iets dat initieel onwennig voelde maar toch zeer goed scoorde in ons consumentenonderzoek. We zijn blij deze Antwerpse studio te kunnen toevoegen aan onze internationale agency roster voor deze innovatie.”
 
“Wij hebben ongelooflijk veel zin om naast ons lokale werk voor Alken-Maes nu ook op internationaal niveau merken te bouwen voor de Heineken Group”, besluit de business director branding van WeWantMore, Janpieter Mels. “Design speelt een belangrijke rol binnen de merken van Heineken. Dat merken we nu al in de samenwerking met het global innovation team bij de adverteerder.”

Archief / AGENCIES