Fr

AWARDS

AMMA presenteert editie van 2023

Zondag 26 Februari 2023

De organisatoren van de AMMA verklaren de editie van 2023 voor geopend en maken de modaliteiten voor dit jaar bekend. Na de stevige uitbreiding van de AMMA vorig jaar met vijf nieuwe categorieën besloot CommPass om voor de editie van de AMMA 2023 de nadruk te leggen op de duidelijke aflijning van de verschillende categorieën, die elk betrekking hebben op specifieke segmenten van de media-expertise.

De procedures voor de jurering van de dossiers worden ook enigszins bijgespijkerd: om de finale jury bij te staan, zullen drie extra expertjury’s zetelen om de genomineerden te bepalen in de categorieën Best Use of 1 Medium, Media Saleshouse of the Year evenals voor de nieuwste categorie Media Sustainability Award.

Tijdens deze eerste fase worden eerst alle dossiers verzameld die vervolgens voorgelegd worden aan de expert jury’s. Zij zorgen voor een eerste selectie en bepalen de shortlist van 5 nominaties. De hoofdjury beslist finaal welk dossier Gold/Silver/Bronze wint. Voor “Advertiser of the Year” en “Media Research of the Year” telt ook de public voting mee. Alle details staan in het AMMA 2023 Reglement.

Meer info en de belangrijkste data vind je op de website. Ter herinnering: de AMMA Ceremony & Gala vindt plaats op 8 juni.

Archief / AWARDS