Fr
Close

AGENCIES

Emakina ten dienste van Sodexo

Woensdag 1 Juli 2020

Sodexo en Emakina hebben hun eerste gezamenlijke project afgewerkt: een nieuwe website, een nieuw beveiligd gebruikersplatform en een nieuwe mobiele app. Die stellen klanten in staat om gemakkelijker het contact met hun huishoudhulp te beheren.

Naast de uitwerking en uitrol van het nieuwe digitale ecosysteem van de dienstencheques gaf Sodexo Emakina ook de opdracht om de gebruikersomgeving te ontwikkelen, dit via gemengde teams met daarin experts van Sodexo en van het Brusselse bureau. In totaal zijn er drie websites voor de drie gewesten, vier apps en zes app portals. Die moeten de gebruikers van dienstencheques een vlotte overgang bieden naar de nieuwe digitale omgevingen.

Emakina geeft nog mee dat het tweede luik van het project ook een nieuwe app omvat waarmee werknemers van erkende bedrijven hun werktijden op hun smartphone kunnen registreren en gemakkelijk hun administratieve klusjes kunnen uitvoeren.

Een derde stap bestaat erin om het leven van de 1.200 erkende agentschappen die als tussenpersoon optreden tussen klant en huishoudhulp te vergemakkelijken. Er wordt gewerkt aan een nieuwe tool om de interacties tussen de twee partijen te vereenvoudigen, versnellen en verbeteren.

Archief / AGENCIES