Fr
Close

AGENCIES

Kristof Snels start als CD bij The Oval Office

Donderdag 13 Februari 2020

Kristof Snels start als CD bij The Oval Office

Kristof Snels heeft The Oval Office vervoegd als creative director. Die functie is een primeur voor het bureau dat in 2012 werd opgericht. De meermaals bekroonde creatief treedt ook toe tot het management, aan de zijde van CEO Wouter Boits en de managing partners voor België, Isabelle De Schryver en Olivier Trop, en Bart Van Wanrooij (managing partner Nederland).

Kristof Snels brengt meer dan twintig jaar ervaring in merkopbouw en het bedenken van creatieve campagnes mee. De laatste twaalf jaar was Snels als CD aan de slag bij LDV United en als freelance CD, zoals onlangs nog bij Publicis Groupe. Op zijn palmares staan verschillende CB Awards, Cannes Lions, Eurobest en Clio Awards, maar ook vijf Effie Awards.

Wouter Boits, CEO The Oval Office: “Met de komst van Kristof concretiseren we onze ambitie op vlak van creativiteit. Meer dan ooit willen we mensen merken laten beleven via campagnes die de kracht van live belevingen en van creatieve communicatie combineren. We zijn overtuigd dat we samen met Kristof de lat nog hoger kunnen leggen en onze teams kunnen uitdagen en coachen tot het creëren van sterk creatief werk.”
 
Kristof Snels, creative director: “Mijn keuze voor The Oval Office is misschien wat verrassend, maar ik geloof heel sterk in de kracht van experiences. Belevingen worden steeds belangrijker voor de consumenten en krijgen ook meer en meer aandacht bij bedrijven en organisaties. Zowel intern als extern. En dat vind ik ook helemaal terecht. Mensen zijn op zoek naar ervaringen. Echte dingen meemaken of voelen. Het zijn momenten die bijblijven, die impact hebben. Ik geloof dat experience steeds vaker de kern zal worden van een communicatieplan in plaats van een afzonderlijk traject. Ik kijk er naar uit om samen met de teams in België en Nederland de impact van de campagnes nog te vergroten met een extra creatieve boost.”

Archief / AGENCIES