Fr
Close

PEOPLE

Dominique Leroy vertrekt naar KPN

Donderdag 5 September 2019

Dominique Leroy vertrekt naar KPN

Het nieuws sloeg in als een bom. Bijna zes jaar nadat ze haar opwachting maakte; legt de vrouw die Belgacom tot Proximus transformeerde op 1 december haar functie neer. Ze stapt over naar KPN in Nederland, waar ze Maximo Ibarra op dezelfde post vervangt. Daar zal ze opnieuw samenwerken met Duco Sickinghe, de vroegere baas van Telenet die nu voorzitter van KPN is.

In zijn persbericht herinnert de raad van bestuur eraan dat Dominique Leroy er danzkij de Fit for Growth in geslaagd is ervoor te zorgen dat Proximus de afgelopen vier jaar groei kon verwezenlijken. Sinds begin 2019 stuurt de nieuwe Shift to Digital-strategie (vertaald in de nieuwe merkbelofte ‘Think Possible’ die in juni gelanceerd werd, nvdr) de transformatie van het bedrijf richting leverancier van digitale diensten.

De komende maanden zal ze het dagelijks beheer en de grote dossiers blijven opvolgen. Ze zal het plan 2020 voorbereiden en zich concentreren op de afwerking van het transformatieplan dat begin dit jaar aangekondigd werd.

Archief / PEOPLE