Fr

PEOPLE

Trustmedia versterkt team

Woensdag 13 September 2023

Om digitale groei en innovatie te realiseren versterkt Trustmedia (de advertentieregie van Mediafin) zijn team met een aantal getalenteerde professionals in diverse afdelingen.

Hannelore Barbé (ex-Sanoma en -Roularta) werkt sinds dit voorjaar als senior marcom in het marketingteam. Tine Hendrickx (ex-DPG Media) en Hecham Cheba (ex-Stepstone) vervoegen het B2B-team, respectievelijk als Business Development manager en Accountmanager HR. Karina Jacobus (oa ex-RMG en -Produpress) is Business Partner ‘Overheid, Mobiliteit en Telecom’. Het ‘Real Estate, Art en Education’ team breidt uit en verwelkomt Mathilde Vermeulen als advertising consultant en Thijs Vangrunderbeeck (ex-Concentra en -Mediahuis) als Business Partner.

Aan creatieve zijde verwelkomt de Creative Studio twee nieuwe content project managers: Evi De Greve en Sunny Sartori. Aisha El Salawi vervoegt het team als grafische vormgever. Davy Baccarne (ex-Wunderman Thompson) tot slot gaat aan de slag bij het team van Content Republic, branded content studio binnen Trustmedia, waar hij Creative Concept Manager wordt.

Archief / PEOPLE